Светила от Варна представиха България на годишния конгрес на Американската асоциация

...
Светила от Варна представиха България на годишния конгрес на Американската асоциация
Коментари Харесай

Светила от Варна участваха в най-големия неврохирургичен форум в САЩ

Светила от Варна показаха България на годишния конгрес на Американската асоциация на неврохирурзите (American Association of Neurological Surgeons). Той се организира тези дни в Лос Анджелис.

За следващ път България бе показана на най-големия неврохирургичен конгрес в Съединени американски щати само с ​участието на преподавателите неврохирурзи на МУ-Варна и УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна, проф. доктор Явор Енчев – шеф на Клиниката по неврохирургия във варненската университетска болница и доктор Богомил Илиев от екипа на клиниката, научи Varna24.bg . Там те показаха опита на Клиниката по неврохирургия с невроендоскоп-асистирана евакуация на подостри субдурални хематоми.

Ежегодното присъединяване на проф. Енчев и неговия екип в най-големия американски конгрес по неврохирургия има за цел да се взаимстват новостите в неврохирургичната процедура, с цел да се обезпечи най-съвременното и най-ефективното неврохирургично лекуване на пациентите на Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна, както и да се усъвършенства преподаването на студенти в МУ-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР